Studio Lidy Steen. Instisuut voor huidverzorging en visagie.

Face-Setting

Face-Setting is een biologische en veilige methode voor rimpelcorrectie.

Rimpels kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd. Deze methode baseert zich op de huideigen en regeneratiebevorderende Face-Setting techniek.

Face-Setting beproefde methode tegen rimpels.Door het gebied direct onder de rimpel te activeren wordt de huid aangespoord om nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpel op vullen.


Waar is deze methode toepasbaar: rimpel op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, bovenlip, kin, neus-lippenplooi.

Hoe wordt de methode toegepast: door een specifieke techniek wordt de rimpel van de onderliggende huid losgemaakt. De huid onder de rimpel wordt vervolgens gestimuleerd zelf nieuw bindweefsel te vormen met jonge collagene vezels.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig: het meest optimale resultaat wordt bereikt na 3 a 6 behandelingen. Behandelingen vinden om de 14 dagen plaats.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit: de behandelde rimpels veranderen in fijne rode streepjes. Deze rode lijntjes trekken binnen enkele dagen - tot 1 week - volledig weg. Tot die tijd kunt u ze met make-up camoufleren.

Wat zijn de voordelen van Face-Setting: geen inspuiting of operatie, geen lichaamsvreemde stoffen en een natuurlijk resultaat.

Wat zijn contra-indicaties: medicijngebuik, vaatverwijders, aspirines, bloedverdunners. Hemofilie, donkere huid, keloïdvorming: bindweefselafwijking en een ernstige mate van 'rokershuid'.

Resultaat Face-Setting Resultaat Face-Setting
- Face-setting.
Microdermabrasie >>>.
Vacu├╝m-zuig therapie >>>.

Het verwijderen van:
Fibromen (steelwrat) >>>.
Spider-naevus (gesprongen adertjes) >>>.
Verruca seborrhoica (ouderdomswrat) >>>.