Studio Lidy Steen. Instisuut voor huidverzorging en visagie.

Elektrisch ontharen

Er zijn twee vormen van overbeharing:

Wat is elektrisch ontharen?

Elektrisch Ontharen volgens de Blend MethodeEen steriel wegwerp-naaldje wordt langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje dat vrijkomt de haar follikel (dat is een haarzakje waarin de haar groeit) en de omgeving vernietigt.

Behandel periode.

Totdat het totale gebied is onthaard, zult u regelmatig een behandeling moeten ondergaan. De hoeveelheid haren, de tijdsduur van een behandeling en het aantal jaren dat de overbeharing al aanwezig is, zijn bepalend voor de behandeltijd.

HuidDe periode tussen twee behandelingen wordt echter steeds groter. U dient er rekening mee te houden dat de kans op overtollige haargoei blijft bestaan. Wanneer de oorzaak namelijk gelegen is in de verstoring van het hormonale evenwicht (menopauze), kan de overbeharing weer toenemen. Dit betekent dat u met een korte behandeling enkele malen per jaar weer enkele haren moet laten verwijderen.

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk de kosten die gepaard gaan met de behandelingen, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

- Elektrich Ontharen (de Blend methode).
Face-setting >>>.
Microdermabrasie >>>.
VacuĆ¼m-zuig therapie >>>.

Het verwijderen van:
Fibromen (steelwrat) >>>.
Spider-naevus (gesprongen adertjes) >>>.
Verruca seborrhoica (ouderdomswrat) >>>.